La Zona Nord se suma al Dia Internacional de la Dansa

El centre cívic acull una exposició i una exhibició de diversos grups del barri

El 29 d’abril és, des de 1989, el Dia Internacional de la Dansa. La UNESCO va triar aquesta data per commemorar el el naixement de Jean-Georges Noverre (29 d´abril de 1727), considerat el pare del ballet modern. Aquesta jornada serveix als professionals i amants de la dansa per difondre la gran diversitat d’estils que hi ha i apropar-los a la ciutadania.
El centre cívic Zona Nord s’afegeix, com cada any, a la celebració, amb una exhibició de ball dels grups de dansa del barri. Serà a les 18h, juntament amb la lectura d’un manifest en què es reivindica aquesta art.
Paral•lelament també s’inaugurarà l’exposició ‘Festival de dansa de Nou Barris’, una mostra amb la qual l´Associació Sociocultural La Indomable ens ofereix un recull d´imatges a mode de resum de les edicions anteriors del Festival de Dansa al Centre Cívic Zona Nord. La mostra es podrà visitar fins al 19 de maig.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies