Jojos, una llibreria dinàmica i solidària a la via Júlia

La botiga comença avui les activitats infnatils amb un contacontes

La llibreria solidària Jojos Llibres és el nou projecte de l’Òscar Boada, el creador de l’Associació Llibres Lliures i la botiga del mateix nom on s’ofereix llibres gratuïtament. Ara l’Òscar Boada emprén una nova aventura a la via Júlia amb Jojos Llibre, en la qual continua apostant per apropar la lectura a tothom. Per aquesta raó ha dividit l’establiment en dos parts diferenciades: la comercial i la solidària. D’entrada, la botiga ofereix un ampli ventall de llibres per a totes les edats i fins i tot en diversos idiomes com àraba o xinès. Es posa l’accent en els lectors infantils, adolescents i juvenils, i també en aquells que busquen quelcom més especialitzat o curiós. Tot plegat amb una àmplia oferta de marxandatge de les sèries i pel•lícules més populars o fins i tot ‘freaks’. A més, barrejats entre els títols més comercials, trobem autors i editorials novells, que tenen aquí l’oportunitat de començar a fer-se conèixer al públic lector.
A la planta soterrani, però, trobem dos espais curiosos, una per a adults i l’altra per a infants. Es tracta de la part solidària de la llibreria. Els llibres que s’hi exposen en aquestes dues sales són de segona mà, a uns preus d’entre un i tres euros, que tenen com a finalitat donar l’oportunitat a tothom de poder comprar un llibre. I encara més, de l’import recaptat per aquestes vendes, Jojos Llibres destinarà un 10-15% a contribuir a una entitat del barri, diferent cada mes, com ara Nou Barris Acull o un menjador social.
Boada també vol dinamitzar la llibreria i per això, aquests espais soterranis estan oberts a que la gent hi passi l’estona, es reuneixi i participi en les activitats culturals. Com la que es du a terme avui a les 11h: un contacontes infantil a càrrec de la narradora Andrea Ortúza amb entrada de dos euros. Una activitat que tindrà lloc cada dos dissabtes. El proper dimecres 6 de maig comença el club de lectura per a adults.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies