Compte enrera per a la 29ª Cursa Popular de Nou Barris

S’obren les inscripcions per a la prova solidària de 10 quilòmetres

El proper 17 de maig els carrers del districte s’ompliran de gent i colors amb la tradicional Cursa Popular de Nou Barris, que enguany arriba a la 29a edició. A partir de les 9.30h els atletes sortiran del passeig d’Andreu Nin (davant l’Heron City) per recòrrer 10 quilòmetres pels barris de Porta, la Guineueta, la Prosperitat, Verdum i la Torre Llobeta. La cursa està organitzada pel Club d’Atletisme Nou Barris i el Districte de Nou Barris i us podeu inscriure al web www.cursanoubarris.canb.cat o www.heroncitybarcelona.com fins al 13 de maig a les 23.59h o bé quan s’arribi al límit de participants (2.000 persones). Aquesta és una festa d’esport solidària i una part de l’import de la inscripció es dedica a fins socials. Aquest any, part de la recaptació ajudarà a finançar programes esportius personalitzats adreçats a infants afectats per trastorns del desenvolupament neurològic (autisme).
La cursa està oberta a tots els majors de 16 anys. Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult com a responsable d’ells. Els tutors legals hauran de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del menor.
La prova forma part de les curses de la challenge 10K, corresponent al calendari 2014-2015, està inclosa en els Jocs interempreses i al calendari de curses dels socis del FC Barcelona.

El recorregut és passeig d’Andreu Nin – carrer de Vèlia – carrer d’Escòcia – carrer d’Arnau d’Oms – carrer de Piferrer – avinguda de Rio de Janeiro (banda mar) – carrer d’en Tissó –avinguda de Rio de Janeiro (banda muntanya) – passeig de Valldaura (banda Besós) – carrer d’Artesania – via Júlia (banda mar) – via Favència – via Júlia (banda muntanya) – plaça de Llucmajor (banda mar) -passeig de Verdum – carrer del Dr Pi i Molist – passeig de Fabra i Puig – carrer d’Arnau d’Oms – carrer de Piferrer – avinguda de Rio de Janeiro – passeig de Valldaura (banda Llobregat) – passeig d’Andreu Nin – carrer de Vèlia – passeig de Fabra i Puig – carrer de Manuel Sancho – parc esportiu de Can Drago (banda Meridiana) – pistes d’Atletisme de Can Dragó.

Pel que fa a les curses infantils i adaptades, tindran lloc dissabte 16 de maig a les pistes d’atletisme de Can Dragó. Les inscripcions per a les curses infantils o adaptades són a: www.cursanoubarris.canb.cat. La data límit és el 13 de maig a les 23.59 h o quan s’arribi al límit de participants (500 dorsals).

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies