L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

El veïns de Ciutat Meridiana demanen més escales al barri i un pas que els connecti amb Can Cuiàs

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
Els veïns de Ciutat Meridiana han cobert el barri de pancartes per reclamar millores en l’accessibilitat en algunes zones del barri. Ja fa temps que els veïns demanen que l’Ajuntament instal•li escales normals per accedir al carrer de Perafita i unes de mecàniques per salvar un desnivell molt pronunciat al carrer de les Agudes. La manca de pressupost ha fet que aquestes propostes es tornin a guardar altre cop dins un calaix. ‘Volem remarcar que necessitem millorar l’accessibilitat en diverses zones del barri. – afirma el president de l’AV de Ciutat Meridiana, Filiberto Bravo – Creiem que aquesta és la tercera o quarta legislatura que demanem aquestes millores. Però cada cop minva més el pressupost muncipal i, per tant, cada cop s’allarguen més les actuacions.’
Una altra demanda dels veïns és millorar la connexió entre Ciutat Meridiana i Can Cuiàs a partir d’un pas per un dels aqüeductes del barri. Aquest pas elevat reduiria el temps i distància actuals per desplaçar-se d’un barri a l’altre. El desnivell fa impossible que la gent gran aprofiti els antics camins de muntanya, i molts d’ells han de combinar tres autobusos per anar i tornar de Can Cuiàs.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies