Dilluns, setembre 25, 2023
CulturaNou Barris

Les imatges que ens ha deixat la Festa Major de Nou Barris

Les xarxes socials mostren un any més els millors moments des dels diversos angles i punts de vista

Tot i que oficialment la Festa Major de Nou Barris va acabar diumenge, el fet és que avui té lloc el darrer acte, el lliurament dels Premis Nou Barris a l’entitat i el veí de l’any. Demà us anunciarem qui són. Mentrestant, podeu fer memòria de tot el que ha donat de sí el programa de Festa Major amb un repàs a la galeria de fotografies dels diversos actes que l’Ajuntament ha publicat a l’adreça:
https://www.flickr.com/photos/ajuntamentdenoubarris/
Coincidint amb la Festa Major, el Districte també va estrenar compte d’Instagram: BCN_NouBarris.
Més imatges festives les proporcionaran els participants del concurs ‘Està de Foto’15’. Els fotògrafs encara tenen temps per presentar les seves instantànies fins dissabte a través del web del centre cívic Can Basté (www.canbaste.com). El lliurament de premis tindrà lloc en aquest equipament el proper dijous 28 de maig a les 18h i els treballs guanyadors es projectaran també allà del 28 de maig al 25 de juny.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies