Festa de suport a la lectura al barri de Les Roquetes

Tallers i animació infantil a la plaça Francesc Layret a partir de les 17.30h

La plaça de Francesc Layret es converteix avui en l’escenari d’una gran festa oberta al barri amb tallers i animació infantil. Tot plegat a partir de les 17.30h. El motiu de celebració és donar a conéixer el programa de suport a la lectura que es du a terme al barri de Verdum des de principis de curs. Aquest programa consisteix en reforç a l’aprenentatge de la lectura fora d’hores de classe. En el cas de Verdum, aquestes sessions s’estan realitzant a l’Espai Via Favència.
En total a Barcelona participen al programa uns 700 alumnes de primària provinents de 19 centres públics i concertats. El projecte està promogut per l´Institut Municipal d´Educació de Barcelona (Imeb) amb l´objectiu de millorar la comprensió lectora i es va crear el curs 2011/12. Les dades indiquen que el 95% dels alumnes que han participat en les activitats de lectura individual, en grup i sessions de contacontes del programa han millorat les seves competències en aquest àmbit.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies