L’Ateneu Popular de Nou Barris rebrà la medalla d’honor de la ciutat

L’Eix Nou Barris Centre Comerç i el Club de Futbol Sala Montsant també recolliran la distinció

La família de l’Ateneu Popular de Nou Barris ha acollit amb alegria la notícia que l’equipament ha estat premiat enguany amb al medalla d’Honor de la Ciutat. Per a ells, es tracta ‘un reconeixement al moviment popular i al teixit associatiu de la ciutat. I en especial a la capacitat d´aquest de dotar-se de les pròpies eines per transformar el nostre dia a dia i el nostre entorn, en especial des de l´àmbit de la cultura, la creació artística i la gestió comunitària.’ L’Ateneu rep aquest premi dins l’àmbit ciutat. És a dir, no es tracta d’una de les dues medallas que decideix cadascun dels districtes, sinó que la distinció ha estat escollida directamente pel Plenari del Consell Municipal.

Pel que fa al Consell Plenari de Nou Barris, s’ha premiat la trajectòria i la tasca de dues entitats ben diferents: l’Eix Nou Barris Centre Comerç i el Club de Futbol Sala Montsant. En el primer cas destaca tota la feina que l’entitat ha dut a terme per revitalitzar el comerç al districte, amb iniciatives com les rutes de tapes o les mostres de comerç al carrer. En el segon cas, el Club de Futbol Sala Montsant es caracteritza per la feina d’integració social que fa des dels anys 80 amb els nens i nenes del Turó de la Peira.

Des de l’any 1997 Barcelona reconeix la tasca professional o social de 25 entitats i/o persones per la seva contribució al desenvolupament de la consciència ciutadana i els valors cívics. Cada any, 25 persones o entitats reben el guardó a proposta dels diferents Consells de Districte i del Plenari del Consell Municipal.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies