El debut dels estudiants de circ

L’Ateneu acull ‘La Prima Volta’ a càrrec del primer curs de formació professional de la Rogelio Rivel

L’escenari de l’Ateneu s’obre avui per als alumnes del primer curs de Formació Professional en arts del circ. Els joves mostraran a partir de les 22h tot allò après durant el seu primer any de formació a l’Escola de Circ Rogelio Rivel. De la batuta de Roberto Magro, director artístic de La Central del Circ, els artistes presenten l’espectacle ‘La Prima Volta’ amb una degustació d’equilibris, malabars, trapezi i altres tècniques. L’entrada, en forma de bo d’ajut per a l’escola, costa 6 euros.
L’Escola de Circ Rogelio Rivel és una escola de formació base que té com a objectiu pedagògic la formació en diferents disciplines de circ. Al llarg de dos cursos, s’ensenya l’alumne a conèixer, a través de les tècniques de circ, el seu cos, la principal eina de treball que haurà d’utilitzar al llarg de la seva trajectòria professional. Las tècniques obligatòries són acrobàcia, trampolí, verticals, dansa i teatre. Hi ha intensius obligatoris i reforços en acrobàcia, trampolí, tècniques aèries i equilibris acrobàtics, així com hores de treball personal. Els estudis requereixen tanta energia que és difícil compatibilitzar-los amb altres activitats. L’escola compta amb el reconeixement de la Federació Europea d’Escolas de Circ (FEDEC), el reconeixement i l’ajuda econòmica del Ministerio de Cultura de l’Estat espanyol i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. I actualment està en espera de l’aprovació del Grau Mig de Formació Professional en Arts del Circ, que esperen poder impartir oficialment a partir del curs vinent.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies