Darrera sessió plenària del Districte de Nou Barris

El ple servirà per aprovar, si escau, les actes dels consells del 5 de març

Irma Rognoni i Carmen Andrés presideixen avui el darrer consell plenari del districte d´aquest mandat. A les 18.30h comença una sessió amb un únic punt del dia: l’aprovació, si escau, de les actes corresponents a la sessió ordinària del 5 de març i de la sessió extraordinària també del 5 de març, coneguda com a ‘plenari de la pobresa’.
Com sempre, l’accés a la sala de plens estarà limitada a 99 veïns i veïnes per qüestions de seguretat i capacitat de l’espai. Tanmateix també s’ofereix l’alternativa de seguir la sessió en directe via streaming al canal Youtube de l’Ajuntament de Barcelona: https://www.youtube.com/channel/UCdqKuiUq9JhvOLipkbDfVOw

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies