L’Escola de Circ Rogelio Rivel aconsegueix el reconeixement de Grau Mitjà

El cicle formatiu de dos anys començarà a impartir-se a partir del proper curs

A partir del curs que ve, els joves que vulguin convertir-se en professionals del circ i el teatre podran cursar dos nous títols propis, el grau mitjà d´animació en circ i el grau superior de tècniques en actuació teatral. La Generalitat de Catalunya acaba d’aprovar la primera regulació d´aquestes disciplines, una llarga reivindicació dels sectors. Ja fa anys que l´escola Rogelio Rivel reclamava aquest reconeixement.

El grau mitjà d’animació en circ tindrà dos cursos de durada, 2.000 hores lectives, i es repartirà en 10 mòduls. Els alumnes treballaran la preparació física, acrobàcies a terra i sobre aparells i també anglès, entre altres competències. A més, els alumnes rebran formació i orientació laboral i treballaran competències transversals com autonomia, innovació o organització del treball.

L’Escola de Circ Rogelio Rivel ja l’impartirà el pròxim curs amb 22 alumnes. De fet, aquest centre ha treballat des de 2012 conjuntament amb la Generalitat per elaborar el programa d’estudis de la titulació.

La directora de l’escola, Teresa Celis, assegura que el pròxim objectiu és que d’aquí a dos anys es pugui posar en marxa el grau superior.

Aquesta qualificació específica i homologada dóna resposta a la llarga demanda dels professionals del circ. De fet, segons l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya el 33% de centres de formació d’aquesta disciplina estan ubicats a la ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies