El comerç de Nou Barris surt al carrer

La plaça del Virrei Amat acull una nova edició de la fira dels botiguers

Els comerciants dels eixos del districte organitzen avui una nova edició de ‘El comerç de Nou Barris es mou’, amb una fira en la qual els botiguers treuen la seva oferta més enllà de les persianes i els locals. En aquesta ocasió se celebrarà a la plaça del Virrei Amat, entre les 10 i les 21h i vindrà acompanyada d’activitats de dinamització adreçades a les famílies.

La mostra se celebra periòdicament i pretén dinamitzar i donar a conèixer l’oferta comercial de Nou Barris. Està impulsada pel Districte en col•laboració amb l’Eix Nou Barris Centre comerç, l’Eix Maragall, l’Associació de Comerciants entorn Virrei-Borbó, la Federació de Comerç i Serveis de Nou Barris i l’Associació de Concessionaris del mercat de la Mercè.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies