L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

L’AV de Ciutat Meridiana espera un nou local des de fa 20 anys

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
Fa vint anys que l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana es troba en un local provisional en espera de traslladar-se’n a un de definitiu. L’associació va haver de deixar el seu antic local, situat al costat de la Renfe, per urbanitzar la zona propera a l’estació de Torre Baró – Ciutat Meridiana. El local anterior de l’associació de veïns era un pis mostra de les promocions d’habitatges que s’estaven construint al barri. L’empresa Urbanizaciones de Torre Baró va cedir el pis l’any 1974 al qual llavors s’anomenava ‘Asociación de Cabezas de Familia y vecinos de Ciutat Meridiana’, que posteriorment va convertir-se en l’associació de veïns del barri. En aquell local van estar 20 anys, fins que l’any 1994 van arribar les obres d’urbanització properes a l’estació de Renfe. D’allà van passar a un local provisional situat a l’avinguda dels Rasos de Peguera, en el qual encara hi són. Un local que no reuneix les condicions per a realitzar segons quines activitats i que, a més, té problemes d’humitats i aïllament. En un primer moment, la provisionalitat era de només 2 anys, i l’associació havia de tenir un local a la zona on finalment es va acabar construint la biblioteca de Ciutat Meridiana. Des de fa dues legislatures els veïns reclamen la construcció del nou local de l’associació a l’antic camp de futbol del barri. A més, demanen que el local estigui acompanyat per dos equipaments: un casal de joves i un casal de gent gran. El govern de CiU es va comprometre a redactar un projecte durant el seu mandat que inclou la proposta d’ubicar l’associació de veïns al terreny de l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana. Però el projecte no ha vist la llum. És per això que els veïns insisteixen en redactar-lo en aquesta legislatura que arriba.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies