L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

L’Ateneu de Fabricació s’apunta a la festa major de Ciutat Meridiana

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana ha volgut viure la festa major del barri activament. Per això ha organitzat visites i tallers en els quals els veïns han pogut descobrir els secrets de la impressió en tres dimensions i tot el procés que s’ha de seguir des del disseny fins a la fabricació. També han conegut i palpat els resultats, en els diferents formats i materials.
L’Ateneu de Fabricació es va estrenar després de l’estiu entre l’escepticisme veïnal. Però en aquests mesos ha aconseguit capgirar l’opinió dels veïns, sobretot dels que han passat per algun dels cursets que ofereix. Ara defensen el paper de l’Ateneu de Fabricació per cobrir les necessitats tant d’aprenentatge de noves tecnologies com de formació orientada a trobar feina i introduir-se en tècniques del futur.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies