L’alcaldessa i la nova regidora de Nou Barris visiten el districte

Ada Colau acompanya Janet Sanz en el primer dia laborable de legislatura

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha començat el seu primer dia feiner visitant Nou Barris en companyia de la nova regidora del districte, Janet Sanz (a l´equerra de la fotografia). Sanz pertany a Barcelona en Comú i els darrers quatre anys ha estat present al Consell Plenari de Nou Barris sota les sigles d’ICV-EuiA. Janet Sanz, doncs, coneix de prop els problemes del territori. Un és el dels desnonaments i el problema de l’habitatge. Precisament l’alcaldessa i la regidora van voler donar suport ahir a les famílies que estan sota l´amenaça de ser desnonades. Ada Colau va assegurar que pretén impulsar solucions per evitar desnonaments i que mentre aquestes mesures no arribin, es revisaran els protocols i es reforçaran els recursos per aturar els desnonaments previstos. De fet, Colau va assegurar haver aturat ahir mateix al matí el desnonament d’una família a la Trinitat Nova.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies