La pèrgola de la via Favència renova l’aspecte

Les obres substitueixen el cobriment de l’estructura

Deu anys després de la seva inauguració, la pèrgola de la via Favència renova la imatge. Aquests dies els operaris han ocupat part de les pistes de futbol sala i bàsquet per substituir l’antic sostre per un de nou. El pas del temps, el sol i les inclemències ambientals han deteriorat les antigues planxes que donen ombra a un dels espais de trobada més importants per als joves de Verdum i les Roquetes. Està previst que abans del cap de setmana els usuaris de les pistes puguin hi tornar a realitzar activitats esportives normalment.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies