Els reportatges de l’Infobarris

El Club de Petanca Alcúdia, 35 anys al barri de Porta

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El 1979 un grup de veïns van decidir convertir uns terrenys situats al carrer d´Alcúdia, entre els carrers de Deià i Felanitx, en una improvisada pista de petanca. Dos anys més tard aquest grup d´aficionats van constituir-se com a club. Durant més de tres dècades els socis s´han fet càrrec de les instal•lacions: 12 pistes perfectament condicionades i un local social construït pels mateixos veïns.

El Centre Recreatiu Club de Petanca Alcúdia és una de les instal•lacions esportives més antigues de la zona i un punt de trobada per a molts veïns i veïnes del barri. Els més de 300 integrants d’aquest club juguen en totes les lligues catalanes de petanca, tant en la categoria femenina com en la masculina. L’equip femení té cinc nivells i disposa d’equips en la 1a i en la 3a categoria. En l’equip masculí hi ha sis nivells. L’equip femení és un dels millors, en la seva categoria, de tot Catalunya.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:
http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/09/15/el-club-de-petanca-alcudia-35-anys-al-barri-de-porta/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies