Els reportatges de l’Infobarris

La 9a Mostra de Titelles de les Roquetes surt un any més al carrer

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Els titelles són un símbol de convivència a les Roquetes. Cada any, els carrers i places del barri s´omplen d´activitats que apleguen un gran nombre de veïns. La Titellada va arribar l’any passat a la novena edició i ja s´ha consolidat com tot un referent d´aquest espectacle a la ciutat.

Durant una setmana les places i carrers de les Roquetes s’omplen d’actuacions i altres activitats relacionades amb els titelles. Són espectacles en espais públics que apleguen cada tarda entre 250 i 300 persones. Els titelles són un element de transmissió de cultura, d’història i de coneixements. Amb aquesta idea, l’Associació Titellaire de Roquetes i el Centre Ton i Guida organitzen des de fa nou anys la mostra de titelles de les Roquetes, més coneguda com la Titellada. A més dels espectacles, també hi va haver una exposició sobre titelles durant tot el setembre al Centre Ton i Guida i una recollida solidària d’aliments per a un projecte social del barri. Com cada any, es va retre homenatge a la trajectòria professional d’una companyia de titelles en actiu. En aquest cas va ser La Puntual, amb l’Eugenio Navarro.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:
http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/09/29/la-9a-mostra-de-titelles-de-les-roquetes-surt-un-any-mes-al-carrer

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies