Els reportatges de l’Infobarris

Un punt de trobada per a mares primerenques a les Roquetes

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Mares del barri de les Roquetes van crear a principis de 2014 un grup de criança per compartir les vivències i dubtes que tenen sobre la maternitat. Gràcies al grup s´han fet noves amistats entre veïnes que fins llavors no es coneixien.

El Grup de Criança de les Roquetes està format per una quinzena de mares que es reuneixen els dijous al matí al centre Ton i Guida. A més, organitzen esdeveniments com ara xerrades amb professionals com, per exemple, el pediatre Carlos González, i es troben en actes familiars fora del centre.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:
http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/11/10/un-punt-de-trobada-per-a-mares-primerenques-a-les-roquetes/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies