Els reportatges de l’Infobarris

Un projecte per acostar el blues a les escoles

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Cinc escoles del barri de Porta van iniciar el curs a ritme de blues. Durant dos mesos uns 280 alumnes han descobert a l´aula de música aquest estil. La iniciativa va sorgir del centre cívic Can Verdaguer, que va decidir apropar els més petits al món del blues, molt arrelat al districte.

A Nou Barris va néixer l’Escola de Blues i, a més, el districte acull cites com ara el Festival de Blues de Barcelona i el Pícnic de Blues de Festa Major de Nou Barris, autèntics referents per als amants del blues de la ciutat. Dos artistes que han trepitjat més d’un cop els escenaris del Festival de Blues de Barcelona -originàriament anomenat de Nou Barris- la Big Mama Montse i Joan Pau Cumellas, van ser els encarregats d’oferir als més petits el seu primer concert de blues. La plaça de Sóller va acollir un concert especialment pensat per als més joves, amb molta participació i interacció. La intenció és que els alumnes coneguin els orígens del blues, aprenguin els noms i sons dels diferents instruments i generin un esperit crític per la música en general.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:
http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/11/17/blues-escoles-porta-nou-barris/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies