El gran dia de la Roquetes Fashion Week

Veïns i veïnes celebren la passarel•la de la moda feta al barri

Després de molts dissenys, patrons, costures, presses, i proves, ha arribat el gran dia de la moda a les Roquetes. En el marc de la festa major del barri, avui a partir de les 20 hores se celebra una nova edició de la Fashion Week. Una cita que està organitzada pel Pla Comunitari de Roquetes i l’Associació de Veïns de Roquetes dins el taller de Més per Menys, en el qual, durant tot l’any, s’ensenya a reparar, reciclar i cosir roba per tal d’estalviar. És en aquest context que han sorgit les creacions que avui les mateixes talleristes mostraran sobre la passarel•la. Cada participant s’ha confeccionat el vestit.

La Roquetes Fashion Week compta per aquesta edició, la tercera, amb la col•laboració de firmes prestigioses del sector com Rosa Clarà i Gratacós, així com de l’agència de moda Concept Agency. Membres dels equips d’aquestes firmes de moda han ajudat a les dones del grups de costura en l’elaboració del vestit de núvia que tancarà la desfilada.

Els tallers de costura tenen lloc al local de l’AV de les Roquetes, amb talleristes del barri que participen de manera altruista i voluntària. Totes les participants aprenen i ensenyen, en un espai d’intercanvi de coneixements. Treballen amb teles i roba per reciclar, generant noves peces i complements que posteriorment es posaran a la venda a fires del barri i altres esdeveniments similars, com a font d’autofinançament.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies