L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Janet Sanz és la nova regidora de Nou Barris

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

A l’Infobarris d’avui ens apropem a la nova regidora de Nou Barris, Janet Sanz. Veïna de Sant Andreu i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, Sanz és la regidora més jove que arriba al districte. Als seus 31 anys, però, té una llarga trajectòria en àmbit polític. Va començar amb la participació al moviment estudiantil i la defensa de la universitat pública. Des de fa 11 anys és membre de JEV i ICV. Ha treballat a Dones amb Iniciativa dissenyant un pla de feminització i a Acció Jove de CCOO analitzant l´ocupació juvenil.

En el mandat anterior va ser regidora de l’Ajuntament i regidora adscrita a Nou Barris, Sant Andreu i les Corts. Des de l’oposició ha denunciat projectes de privatització, com la gestió de l’aigua, el desmantellament de Barcelona Activa o operacions urbanístiques, com la marina de luxe del Port Vell, l’ampliació de La Maquinista o el Sagrera Kids, al Bon Pastor.

Com a regidora de Nou Barris, Janet Sanz prioritza aturar als desnonaments i reforçar les mesures socials al districte. ‘Ara existeixen uns protocols de relació amb el tema dels desnonaments, en relació amb les entitats, les entitats financeres, amb el propi govern i els tècnics de l’oficina d’habitatge i també de serveis socials. El que cal veure és com fem això més eficaç i més eficient’, afirma la nova regidora. Per fer-ho, s’ha envoltat d’un equip polític i tècnic que coneix amb profunditat el districte. Gemma Arau continuarà com a gerent de Nou Barris. ‘Jo crec que comptar amb la Gemma Arau –explica Sanz- que és la gerent del districte actualment, que venia treballant la darrera etapa però que té un coneixement acumulat espectacular, no només del districte sinó de tot el funcionament del propi Ajuntament, crec que ens facilita moltíssim la feina. Però a més a més, tot l’equip de consellers, que en tenim 8 a Nou Barris’. Carolina Recio, veïna de la Prosperitat, va ser escollida a les primàries de Barcelona en Comú com a consellera portaveu. Janet Sanz configurarà en els propers dies la resta del nou equip de govern. Uns càrrecs que seran validats per la ciutadania en un procés participatiu.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies