Revetlla de Sant Joan en femení a la Prosperitat

Can Peguera celebra la nit més curta de l’any enmig de la festa major

És la nit més curta però també la més sorollosa. La revetlla de Sant Joan omplirà de festes, cava, coca, petards i música molts racons del nostre districte. En el cas de Can Peguera la festa és doble, ja que el petit barri es troba inmers en les festes majors. Per aquesta nit, els organitzadors conviden els veïns a portar el menjar a la pista de sota del casal de barri i sopar tots plegats a partir de les 21h. L’orquestra Morgana ambientarà la vetllada.
A la Prosperitat la festa començarà quan falti un minut per a la mitjanit. És l’hora triada per donar inici a la que han anomenat la ‘Revetlla de la Joana’, una nit en la qual la dj Ti-tània estarà al control de les melodies de la nit. El repertori dansarà entre l’ska, la rumba, la cúmbia i el rock.
Des de NouBarris.Net us desitjem una bona vetllada i us aconsellem precaució a l’hora de manipular petards i focs d’artifici.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies