La Fundació Marcet torna les claus del camp de futbol de Porta

L’Alzamora CF espera recuperar les instal•lacions que va gestionar durant 30 anys

La Fundació Marcet té previst entregar aquesta setmana a l´Ajuntament les claus del camp de futbol de Porta (passeig d´Andreu Nin, s/ n), que gestiona des de 2011. L´Alzamora CF sempre havia reivindicat el control de la instal•lació.
Un grup d´amics del barri de Porta van fundar l´any 1948 l´Alzamora Club de Futbol. Als anys 70, l´Ajuntament va cedir al club uns antics terrenys de Renfe, on van construir el camp de futbol actual. Al 2012 el club, però, va perdre la gestió d´aquestes instal•lacions. Des de feia 30 anys, l´Alzamora Club de Futbol havia mantingut les instal•lacions del camp municipal de Porta. Més de 25.000 nois havien trepitjat fins llavors el terreny, que sempre havia estat obert al barri. És per això que el club va considerar molt injust que s´obrís un concurs per a la gestió del camp.
Aquest club, històric al barri i que havia sigut el gestor del camp des de 1992, va denunciar l´any passat en un diari el ‘mal treball’ de la fundació privada. Segons expliquen els representants de l’Alzamora al desembre s´obrirà un concurs i esperen que el club recuperi la gestió.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies