Segona edició del Mercat Im-Porta a la plaça de Sóller

Al vespre les paradetes deixaran pas al joves del Festival Sóller Beach

La plaça de Sóller té avui una agenda ben apretada. A partir de les 11h del matí, l’espai s’omplirà de les paradetes del Mercat Im-Porta. Entre aquestes n’hi haurà de mercat de pagès, mercat d’artesania i de segona mà. També l’espai d’intercanvi en el qual no es faran servir diners, també conegut com a La Troca, un mercat que va viatjant de barri en barri al districte i que, amb la d’avui, arriba a l’onzena edició. El Mercat Im-Porta és una nova iniciativa de dimanització del barri que té com a objectiu generar alternatives d’economia social i solidària per als veïns i veïnes, aprofitant totes les iniciatives que estan en marxa a Porta. A banda del mercat, també s’hi celebraran activitats infantils, xerrades i una paellada popular, entre altres activitats que s’allargaran fins al vespre. Aleshores serà el moment dels joves del barri, que engegaran el Festival Jove Sóller Beach. Des de les 19h, els participants podran gaudir de la ‘platgeta de Nou Barris’, amb activitats i concerts per la nit organitzades per l’Associació juvenil sociocultural Porta-Sóller.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies