L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Els veïns reclamen un conveni de gestió ciutadana per a Can Basté

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

El Centre Cívic Can Basté està de celebració doble. Fa 20 anys que l’equipament va obrir les portes. L’estrena va comportar la rehabilitació de l’antiga masia, aleshores abandonada, situada en un punt estratègic: el nucli antic de Santa Eulàlia de Vilapicina, en ple passeig de Fabra i Puig. La segona efemèride són els 10 anys de gestió veïnal a través de l’entitat TASC (Turó Acció Sociocultural). Aquesta entitat reclama des de fa anys un conveni de gestió ciutadà que els aparti del conveni de gestió de caire empresarial actual. Per a l’entitat i l’Associació de Veïns del Turó de la Peira aquest canvi és important. Sempre han apostat per una gestió veïnal que afavorís un contacte directe amb el barri i que fos ell mateix qui dirigís l’activitat cultural de Can Basté. Per aquesta raó volen assegurar que en el futur això continuï així.
Les celebracions dels 20 anys de Can Basté han començat aquests dies, amb una jornada d’activitats dins la festa major, i s’allargaran durant tot l’any. De cara a la tardor es vol donar a conèixer la trajectòria de l’equipament a les escoles i al barri a través d’itineraris històrics i teatralitzats, entre altres activitats que inclouen exposicions, com no podia ser d’altra manera, en un centre referent de la fotografia en àmbit de ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies