‘Cinema express’ de zombis a la Biblioteca Roquetes

Joves d’entre 12 i 17 anys faran un curtmetratge en 17 hores

A partir d’avui i durant tres dimarts, la Biblioteca Roquetes serà envaïda per un bon grapat de zombis perillosos i àvids de mossegar humans. Un apocalipsi zombi que servirà d’escenari als joves que participen al taller de cinema exprés Zoomtkids & Zoomteens, que organitza aquest equipament. Els 28 participants tenen 17 hores per crear el guió, gravar i crear el seu curtmetratge, amb música i efectes especials inclosos. Tot sota la direcció de Alfons Martínez Mullor. El resultat es presentarà al Concurs de Curts Fantàstics i de Terror de Sants 2015. La convocatòria ha tingut tal èxit que han esgotat les inscripcions, però la biblioteca convida els seus usuaris a intervenir com a extres o col•laborar d’alguna manera.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies