El PIJ Nou Barris se suma a les activitats de la Mostra de Turisme Juvenil

L’Espai Jove Les Basses acull una xerrada sobre els tes del món a càrrec de la bloguera Nadia Ayasreh

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) Nou Barris se suma enguany a les activitats de la 31 Mostra de Turisme Juvenil. Fins al 17 de juliol, el Turisme Jove torna a la ciutat amb una proposta que dóna idees i alternatives per planificar un viatge a la mida dels joves.
Joves viatgers, experts en turisme i reconeguts bloguers faciliten informació i consells per preparar un trajecte i sortir de la zona de confort. Nadia Ayasreh, presidenta d’Amu Daria (associació per a la promoció cultural de la Ruta de la Seda) i coautora del bloc ‘Coneguem el món’, oferirà avui una xerrrada sobre els ‘Tes del món’ al PIJ Nou Barris (Espai Jove Les Basses). Després de l’aigua, el te és la beguda més popular arreu del món. En aquest taller els joves aprendran a preparar i servir cinc tes de diferents indrets, seguint els rituals propis d’Uzbekistan, l’Índia, l’Iran, Turquia, el Caucas, el Marroc, Rússia i el Sàhara.

Xerrada ‘Tes del món’
A càrrec de Nadia Ayasreh, metgessa nefròloga, presidenta de l´Associació Amu Daria i coautora del blog ‘Coneguem el món’.
Hora: 19h
Lloc i inscripcions: Punt d’Informació Juvenil Nou Barris (Espai Jove Les Basses).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies