El parc Central, en solfa

Mayte Alguacil & Jaume Llombart ofereixen aquesta nit un recital de jazz a la fresca

Com ja és tradicional, amb l’arribada de l’estiu molts parcs de Barcelona es posen en solfa de la mà del concorregut Música als Parcs, recitals d’entrada gratuïa per gaudir de la fresca de la nit i de bona música. A Nou Barris, el parc Central acull avui el recital de Mayte Alguacil & Jaume Llombart. Es tracta de dos músics que segueixen el repertori clàssis del jazz per crear plegats un so personal i experimentat. Després de tocar a duo amb Enrique Oliver en el cas de Jaume Llombart i amb Pau Lligadas pel que fa a Mayte Alguacil, entre altres formacions i projectes, ara Llombart i Alguacil s’han unit per començar un projecte conjunt amb l’única pretensió de donar vida a les cançons populars americanes. El recital començarà a partir de les 21h al Parc Central de Nou Barris, a la zona de l’aqüeducte.

‘Música als Parcs’ a Nou Barris
Amb Mayte Alguacil & Jaume Llombart, jazz
Hora: 21h
Lloc: Parc Central Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies