Catalunya promet al Festival de Flamenco Nou Barris

Les joves figures catalanes pujen avui a l’escenari del Pati de la Seu de Districte

El Festival Flamenc Nou Barris és un dels festivals amb més trajectòria i més consolidat de Catalunya i Barcelona. Amb 15 anys d’antiguitat, pel Pati de la Seu del Districte de Nou Barris han passat una infinitat de primeres figures del panorama flamenc actual com José Mercé, Miguel Poveda, Mayte Martín, Chano Domínguez, Pitingo al costat de la Família Habichuela, Rafael Amargo, Antonio Canales o Enrique Morente. El cartell d’ahir va acollir El Cabrero i Capullo de Jerez. Avui a les 21.30h les joves promeses catalanes del flamenc prenen el relleu, amb Miranda Fernández i Flamenco ‘La Singla’ a l’espectacle ‘Al son del cajón’, que compta amb Iñaki Márquez, artista convidat i coreògraf.

Iñaqui Márquez (Barcelona, 1980) és un bailaor que va començar a donar les primeres passes al C.C.A. Colonia Egabrense de Santa Coloma fins que als 16 anys inicia els estudis de dansa a l’estudi de José de la Vega. Ha aprés de Manuel Núñez, La Tani, Bartola, Milá de Vargas, Antonio Canales, Manolo Marín, Mariquilla i Tatiana Garrido, Javier Latorre, Merche Esmeralda, Antonio ‘El Pipa’, Domingo Ortega, Belén Fernández i Eva la Yerbabuena, entre d’altres figures. Ha portat el seu ball als escenaris d’arreu.
XV Festival Flamenco Nou Barris

‘Catalunya promet’amb:

Miranda Fernández.

Flamenco ‘La Singla’.

Al son del cajón. Artista convidat i coreògraf Iñaki Márquez.

 

Lloc: Pati de la Seu del Districte de Nou Barris

Hora: 21.30h

Entrada: 15 euros

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies