L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Els veïns repassen la història de la Trinitat Nova en un documental

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 10.45h i a les 14.50h en redifusió (després del BTV Notícies Migdia), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al webbtvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

‘Crónicas de la Trinitat Nova: historias de barrio’ és un documental realitzat pels mateixos veïns  amb el suport del pla comunitari del barri i el punt Òmnia. Al llarg d’un any, un grup motor ha destinat tot els dijous a entrevistar i recollir testimonis que han recordat com era el barri i la vida en els darrers 60 anys.  La idea d’elaborar un documental va sorgir a partir d’una exposició que van fer dos veïns del barri amb fotografies que mostraven la transformació de la Trinitat Nova. Aquest barri té una història molt intensa, ja que en menys d’un segle ha passat de ser un terreny de camps i muntanya a un barri que s’ha hagut de remodelar íntegrament a causa de l’aluminosi.  La idea dels creadors del documental és fer, a partir d’aquí, un petit arxiu divulgatiu que reculli la memòria viva del barri.  El 13 de juny ja es va fer una primera projecció del documental i el  14 de juliol n’hi haurà una segona a la Casa de l’Aigua.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies