Com afrontar el trekking per Alaska

El Punt d’Informació Juvenil de Nou Barris ofereix la xerrada dins la 31a Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) Nou Barris (situat a  Les Basses) se suma enguany a les activitats de la 31 Mostra de Turisme Juvenil, que té lloc fins al 17 de juliol. Per aquest motiu, avui a les 18h ofereix una xerrada sobre el trekking a Alaska, a càrrec de Jordi Canal-Soler, escriptor i fotògraf de viatges freelance. Durant la xerrada explicarà les seves experiències a peu per Alaska, seguint els passos dels aventurers que ho van deixar tot enrere per buscar l’or del Klondike. Es tracta d’un viatge que combina el present de la naturalesa més salvatge amb el passat d’un episodi històric reflectit encara en el paisatge excavat de les mines. Un camí entre boscos espessos i amples extensions de pícees, en què es troben óssos, rius plens de salmons, àguiles de cap blanc, ants a les vores dels camins i caribús a la llunyania de les planes de la tundra.

L’itinerari surt de Juneau, la capital d’Alaska, navega entre canals i fiords per arribar fins a les ciutats frontereres d’Skagway i Dyea, creades per donar servei als miners. I des d’aquí, inicia el trekking del Chilkoot Trail i, i ja al Canadà, baixa per les aigües del riu Yukon i arribar, finalment, a Dawson.

 

Xerrada ‘Trekking a Alaska’.

7 de juliol, a les 18h

A càrrec de Jordi Canal – Soler, escriptor i fotògraf de viatges freelance.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies