Experiments jazzístics al Parc Central de Nou Barris

El quintet Smack Dab presenta una recepta que combina les diferents arrels del jazz

El cicle Música al Parc ens ofereix avui una altra possibilitat de gaudir de la música a l’aire lliure aprofitant la treva de les temperatures durant la nit. La proposta d’avui és diu Smack Dab. Darrera d’aquest nom hi ha un projecte en format quintet liderat pels joves Oriol Vallès a la trompeta i Joan Casares a la bateria. Dues promeses del jazz català que els uneix la idea de combinar qualsevol gènere que tingui el groove com a element comú. En aquesta línia es combinen les arrels de la música del jazz més tradicional, així com del modern, amb influències tant de Charlie Parker, Jazz Messengers, John Coltrane i Miles Davis. El resultat és un so sofisticat i molt propens a la improvisació que no renuncia al component ballable característic de la tradició afroamericana. L’espectacle el podreu gaudir a partir de les 21h al Parc Central de Nou Barris, sota l’aqüeducte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies