El Festival de Blues omple de concerts el Parc Central

Avui hi actuaran  Sweet Martha & The Blues Workers, Nico Wayne Toussaint i Barcelona Blues Reunion

Nou Barris al juliol és sinònim de blues. Aquests dies podem gaudir d’aquesta proposta cultural que pretén ser, també, una eina integradora, de cohesió i de solidaritat. Organitzat per Capibola Blues, el festival compta amb la participació d’algunes de les figures més representatives del gènere i ha inclós, com en edicions anteriors, activitats paral·leles de caire social i propostes per apropar i fer-ne difusió.

El gruix de la programació es deixarà escoltar al parc Central de Nou Barris entre avui i demà. Hi actuaran, entre d’altres, els catalans Sweet Martha & The Blues Workers, Barcelona Blues Reunion i A Contra Blues, els francesos Nico Wayne Toussaint, i els americans Sonny Rhodes.

Concerts al Parc Central de Nou Barris (entrada lliure):

– Avui divendres, a les 19.30h

Sweet Martha & The Blues Workers (CAT)

Nico Wayne Toussaint (FRA)

Barcelona Blues Reunion (CAT)

 

– Demà dissabte, a les 20h

Jimmy Barnatán (ESP)

Sonny Rhodes (USA)

A Contra Blues (CAT)

 

Més informació: www.bluesbcn.com

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies