Engega la transformació del pont de Sarajevo

Les obres convertiran la plataforma en un jardí vertical

Han començat les obres que transformaran el Pont de Sarajevo, que uneix les dues Trinitats. La construcció serà sostenible i energèticament autosuficient, però sobretot els canvis els gaudiran els vianants, que guanyaran prioritat. Estèticament el pont tindrà un aspecte més natural, amb la creació d’un jardí vertical als laterals dels murs i al frontal del pont. Un cop acabin les obres, els vianants passaran per sota de pèrgoles amb plantes enfiladisses.

Els treballs han obligat de moment a reduir a un els carrils de circulació. Un semàfor a cada banda del pont regula el pas i la direcció dels vehicles. Per la seva banda, s’ha habil·litat un pas provisional per als vianants, ja que ara per ara els treballs se centren en totes dues voreres. Per a la creació del jardí vertical als frontals i laterals del pont, bona part de les obres es faran de nit, per reduir els efectes a la circulació d’entrada i sortida de la ciutat, ja que s’hauran d’ocupar alguns carrils.

 

A la fotografia, el projecte de jardí vertical per al pont de Sarajevo.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies