Nou Barris Cabrejada segueix dient prou

La campanya fa un comunicat en què insisteix en les seves reivindicacions

Pràcticament un mes després de la proclamació d’Ada Colau com a alcaldessa, la campanya ‘Nou Barris cabrejada, diu prou!’ ha volgut deixar clar que no es retira, sinó que continua endavant amb la seva lluita a favor dels drets socials. Després d’una assemblea de la campanya, que aplega un centenar d’entitats, la decisió és donar temps al nou govern per actuar, però mantenir-se atents. Per aquest motiu ha fet pública una nota en què reclamen una ‘avaluació seriosa dels problemes socials i polítiques de suport als veïns i veïnes en situació de vulnerabilitat’. També tornen a demanar la celebració d’un ‘plenari monogràfic sobre la situació d’emergència social al districte’. Una petició que sembla que podria fer-se realitat.

La campanya insisteix en un punt: la importància de comptar amb el teixit social i les entitats del territori per abordar i solucionar els problemes que s’estan patint als barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies