Fotografia a la fresca a Can Basté

La sessió d’avui està dedicada als viatges

L’Espai Fotogràfic Can Basté ha trobat la manera de gaudir de la fotografia i de la fresca de les nits estiuenques. Els dimecres del mes de juliol els amants de les instantànies estan citat a les 21.30h a la plaça d’Humberto Rivas (situada entre Can Basté i el mercat) per seure i còmodament gaudir d’un passi de diapositives de diversos autors. L’equipament convida a portar el sopar per acabar completar un bon pla. La sessió d’aquesta nit està dedicada a la fotografia de viatges, una bona manera de conèixer paradisos llunyans o no tan llunyans sense moure’s de lloc, i sempre amb una tècnica professional.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies