Darrers dies de l’exposició del 16è Concurs de còmic de Nou Barris

Can Verdaguer exposa les propostes dels participants i guanyadors del certamen

Encara sou a temps de descobrir les propostes participants i guanyadores del concurs de còmic de Nou Barris d’aquest any. Fins demà dissabte es poden observar diferents estils, traços i colors en les diverses obres, que s’exposen a la primera i segona planta de Can Verdaguer.

El centre cívic ha esdevingut de nou un espai de trobada dels amants del còmic. A banda de la mostra de participants i guanyadors, Can Verdaguer ha acollit també diverses activitats de dinamització, com exhibicions i tallers a càrrec de dibuixants professionals.

 

Entrada Gratuïta.

Divendres de 16h a 21h

Dissabte de 10h a 13h i, de 17h a 21h

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies