Els reportatges de l’Infobarris

Es crea el Grup de Fotografia Roquetes

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Les casualitats van acabar conformant un grup d’aficionats i professionals de la fotografia a les Roquetes. Es reuneixen el primer dilluns de mes al centre cultural Ton i Guida per organitzar sortides fotogràfiques per Barcelona i aprendre de les imatges que en treuen.

Tot va començar abans de l’estiu passat, amb el concurs fotogràfic del barri. El certamen va reunir una desena de veïns, que van decidir crear un grup per compartir coneixements i instantànies. Són una desena les persones que formen el grup, però esperen engrescar aviat molts altres veïns per compartir la seva passió per l’objectiu.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/01/19/grup-fotografia-roquetes/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies