Els reportatges de l’Infobarris

Jojos Llibres, una llibreria solidària al cor de la via Júlia

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

La llibreria solidària Jojos Llibres és el nou projecte de l’Òscar Boada. Després de fundar l’associació Llibres Lliures per apropar la lectura a tothom, ha obert una llibreria molt personal a la via Júlia, al barri de la Prosperitat.

D’entrada, l’establiment ofereix un ampli ventall de llibres per a totes les edats i posa l’accent en els lectors infantils, adolescents i juvenils, i també en aquells que busquen quelcom més especialitzat o curiós. Però, barrejats entre els títols més comercials, hi trobem autors i editorials novells, que tenen l’oportunitat de començar a fer-se conèixer al públic lector.

Si baixem a la planta soterrani trobem dos espais curiosos, una per a adults i l’altra per a infants. Es tracta de la part solidària de la llibreria. D’una banda, són un espai perquè la gent hi passi l’estona, es reuneixi i participi en les activitats culturals.  Des del 6 de maig hi ha un club de lectura i cada dos dissabtes hi ha un contacontes infantil, entre altres esdeveniments. De l’altra, els llibres que s’hi exposen són de segona mà, a uns preus d’entre un i tres euros, que tenen com a finalitat donar l’oportunitat a tothom de poder comprar un llibre. I encara més, de l’import recaptat per aquestes vendes, Jojos Llibres destinarà un 10-15% a contribuir a una entitat del barri, diferent cada mes, com ara Nou Barris Acull o un menjador social.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/04/27/jojos-llibres-llibreria-solidaria-cor-via-julia/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies