Els reportatges de l’Infobarris

Un veí de Nou Barris presenta el documental ‘Ovnis en el barrio’

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El José Antonio López Espinosa és un veí de Nou Barris que durant tres anys ha elaborat un documental de ficció sobre temàtica ovni. El director va compartir una projecció amb els veïns de les Roquetes que han participat desinteressadament en el projecte.

L’acció se situa al barri de les Roquetes. Allà un jove mor en estranyes circumstàncies mentre realitza un documental sobre ovnis. Un any més tard, algú vol esbrinar què va passar. A partir d’aquesta història fictícia, tot un seguit d’investigadors i  periodistes experts en la matèria aporten les seves teories sobre els fenòmens relacionats amb la temàtica. Entre ells hi ha figures reconegudes com Miguel Blanco, Anthony Blake o Luis José Grifols. Per fer aquest film,  el José Antonio López Espinosa hi ha invertit tres anys. El primer per documentar-se i la resta per a les entrevistes i rodar la ficció, en la qual han participat uns 80 veïns de Nou Barris. El projecte ha estat autofinançat pel mateix director, que fins i tot ha hagut de crear una productora per distribuir-lo.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/05/04/vei-nou-barris-presenta-documental-ovnis-barrio/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies