Els reportatges de l’Infobarris

Sandor Martín, universitari de dia, boxejador de nit

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

En Sandor Martín s’allunya de l’estereotip del boxador. Amb 21 anys ha estat el campió d’Espanya de boxa del pes superlleuger més jove i es troba en el número cinc al títol d’Europa. Però la seva carrera professional la compagina amb els estudis universitaris a l’INEF de Barcelona de Ciències de l’activitat física i de l’esport.  A les tardes imparteix classes de boxa a una vintena de nens al KO Verdum, un gimnàs on ha crescut acompanyat del seu pare, també boxejador. Durant les classes, en Sandor transmet als alumnes els valors i la cultura de l’esforç. Cada trimestre, quan arriben els exàmens de cinturó, en Sandor té molt en compte els resultats acadèmics dels alumnes, no només els esportius. D’aquesta manera els nens es motiven i s’apliquen molt més a l’escola i treuen notes més bones. Un cop acaba les classes al gimnàs, en Sandor es calça les vambes i els guants per entrenar de cara als campionats de la Unió Europea de Boxa.  És conscient que, malgrat ser jove, la seva carrera esportiva no serà gaire llarga. És per això que ara prioritza els entrenaments, però sense oblidar mai els estudis.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/05/18/sandor-martin-boxejador-professional/#None

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies