Els reportatges de l’Infobarris

Cinc mares creen un espai de cotreball i criança conjunta a les Roquetes

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.
Un grup de mares del barri de les Roquetes van crear fa uns mesos un grup de criança per compartir les vivències i dubtes sobre la maternitat. Les reunions setmanals, però, no eren suficients per a elles, sobretot quan va arribar el moment de tornar a treballar. Per això cinc de les mares han creat un espai de criança conjunta i cotreball.
La idea és que, per torns, dues mares cuiden de les criatures, mentre que les altres disposen d’una sala annexa on treballar, sempre a prop dels seus fills. Així les mares poden decidir com educar els nens, seguint la filosofia de les escoles lliures, combinant idees de l’escola Montessori, l’escola Waldorf i l’escola viva. Estan tan satisfetes amb el resultat que ja pensen a impulsar al setembre una escoleta que doni acollida a nens de fins a sis anys, sempre seguint aquestes línies d’escola lliure. Per això busquen una educadora que faci de suport a les mares, que per torns continuaran tenint cura dels nens. De moment disposen de dos locals a les Roquetes: l’Espai Infantil del Pare Manel (al carrer de Jaume Pinent, 59) i al Casal Infantil de les Roquetes (al carrer de Vidal i Guasch).
Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat: http://www.btv.cat/ btvnoticies/2015/07/13/cinc- mares-creen-espai-cotreball- crianca-conjunta-roquetes/# None

 

infància, educació, escola lliure, les Roquetes, Espai Infantil Pare Manel, criança natural, cotreball, mares

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies