Els reportatges de l’Infobarris

Un taller de cinema exprés per a joves fet a la Biblioteca les Roquetes

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.
La Biblioteca les Roquetes va organitzar al juliol un taller de cinema exprés sota el nom Zoomtkids & Zoomteens. Els participants van disposar de 17 hores per crear un guió, gravar i crear el seu curtmetratge, amb música i efectes especials inclosos. Tot sota la direcció d’Alfons Mullor. El resultat es presentarà al Concurs de curts fantàstics i de terror de Sants 2015.

La biblioteca participa durant tot el curs en les comissions de treball que es fan a la taula de la Franja Jove, amb el Pla comunitari de les Roquetes i, aquest any, també amb el Pla comunitari de Verdum. El que es pretén durant els mesos d’estiu és organitzar una sèrie d’activitats per als joves a l’equipament, amb un ampli ventall a cost zero, perquè s’hi puguin inscriure i participar.

Enguany, els organitzadors dels tallers volien fer una cosa diferent. L’objectiu és que els joves entre els 12 i 17 anys s’apropin a la biblioteca, participin i s’impliquin en els projectes. Aquests joves han vist que amb molt pocs recursos es poden fer moltíssimes coses. També es vol que les famílies vegin que els seus fills poden fer coses importants, que creguin en ells i que els donin suport.

Podeu tornar a veure el reportatge en aquest enllaç de btv.cat: http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/07/13/taller-cinema-expres-biblioteca-roquetes

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies