Engega una campanya per reduir els coloms a Nou Barris

L’Ajuntament fa una crida perquè no s’alimentin aquestes aus als espais públics

Districte de Nou Barris i l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) posen en marxa avui 1 de setembre una campanya de conscienciació que té com a objectiu reduir la població de coloms al nostre territori. La raó és que actualment el nombre de coloms registrats a Barcelona i a Nou Barris mostra una de les densitats més altes d’Europa. Aquesta alta densitat de coloms comporta efectes negatius, com ara el deteriorament de l’espai i alguns riscos sanitaris en la transmissió de malalties zoonòtiques. La campanya se centra en reduir la disponibilitat d’aliment i més concretament, en la figura de l’alimentador. Fins a finals d’any, informadors ambientals a peu de carrer localitzaran els punts d’alimentació i explicaran als alimentadors quins són els efectes negatius que ocasiona aquesta activitat, alhora que els recordaran que els coloms troben aliment per si sols, i que no fa falta alimentar-los perquè sobrevisquin.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies