Nou accés més segur a l’escola Oriol Martorell

L’entrada i sortida dels alumnes es farà aquest curs pel parc de la Guineueta

L’Institut Escola Artístic Oriol Martorell tindrà aquest curs una porta amb dos nous accessos dins el parc de la Guineueta. D’una banda, hi haurà un camí de terra adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i de l’altra banda unes escales.  Tots dos accessos condueixen a una mateixa porta que el propi centre va instal·lar ja fa temps. Aquesta porta es va fer per evitar els riscos i problemes de la porta principal al carrer de l’Artesania. La vorera d’aquest tram de carrer és massa estreta i no té baranes de protecció. A l’entrada i sortida del centre hi havia aglomeracions i els alumnes tenien el risc de ser atropellats pels vehicles. Val a dir que el carrer de l’Artesania connecta amb la Ronda de Dalt i té un volum considerable de circulació en hores punta, que acostuma a coincidir a l’entrada i sortida dels escolars.

En aquest nou curs, els alumnes podran fer servir la porta del parc amb els nous accessos. Una manera més segura d’esperar l’hora d’entrada. A més, el carrer de l’Artesania queda lliure per a la circulació de la resta de vianants.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies