La regidora de Nou Barris escolta les peticions de Lluitem Nou Barris

Veïns de la Zona Nord es manifesten contra els desnonaments i pel dret a l’habitatge

Una nova campanya, Lluitant Nou Barris, va portar ahir les seves demandes a la Seu del Districte. El grup està format essencialment per veïns de la Zona Nord i se centra en el problema de l’habitatge i les amenaces de desnonament. Una trentena de persones es van concentrar a la plaça Major de Nou Barris, on van ser rebuts per la regidora de Nou Barris, Janet Sanz. Uns quinze veïns van exposar a Sanz i al seu equip de govern els seus problemes de talls de subministre d’aigua i de llum, problemes amb l’empadronament, l’habitatge i els aliments. Pel que fa als talls de subministre, la regidora ha pres nota per intentar resoldre el problema el més aviat possible. També en el cas de l’empadronament, sobretot en el cas de les famílies que han de matricular els nens a les escoles. De la resta de temes també s’ha pres nota per estudiar possibles solucions. En general els representants de Lluitant Nou Barris s’han mostrat satisfets amb la reunió, el primer contacte que tenen amb la regidora i l’equip de govern, ja que creien important que coneguessin els problemes de la Zona Nord de primera mà, per boca dels afectats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies