El ‘carrer dels xiclets’ a Verdum

Una paret redecorada amb la llaminadura divideix l’opinió general entre ‘art urbà’ o incivisme

El carrer de Jaume Martí, al barri de Verdum presenta una imatge ben curiosa. Es tracta d’un mural fet amb centenars de xiclets que s’hi han anat enganxant.  Són a tocar de la sortida d’una escola i d’un gimnàs de boxa. A la paret hi són des de fa anys i, de moment, els serveis de neteja de l’Ajuntament han respectat aquest improvisat mural col·lectiu, que té fans i detractors.

Com aquest trobem altres casos al món d’art ‘urbà’ amb xiclets, com ara la casa de Julieta a Verona (Itàlia), un famós arbre recobert de xiclets a Mèxic, i un passatge estret i recobert de xiclets en totes dues parets a la ciutat de San Luis Obispo, a Califòrnia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies