La festa major de Porta resumida en 80 fotografies

Les imatges mostren la diversitat d´actes i convida els veïns a participar l´any vinent

El centre cívic Can Verdaguer ofereix fins a finals de mes un resum del que ha estat la festa major de Porta d’enguany. Ho fa a través de les fotos realitzades per les pròpies entitats i els veïns que han participat o organitzat els actes. L’Associació Porta-Cultural les ha recopil·lat amb l’objectiu de mostrar la diversitat d’actes que omplen el programa cada any i incentivar el veïnat a participar i implicar-se en l’organització de la festa. També es pretén que els veïns proposin noves idees de cara a l’edició de l’any vinent. Aquesta és la primera vegada que es fa aquesta exposició, però la idea és repetir-la cada any.

A les fotografies hi podem apreciar moments com la fira d’entitats, concerts per a joves i per a gent gran, teatre, actes infantils i sopars populars als carrers del barri de Porta. En total són 80 instantànies que, més enllà de la tècnica i qualitat artística, ens mostren un barri viu que aposta pel bon veïnatge.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies