Jornada d’itineraris històrics

Els veïns poden descobrir ‘in situ’ el passat de les Cases de l’Aigua de les Trinitats i per Can Basté

Avui coincideixen dues rutes que tenen en comú la recuperació del passat de dos espais emblemàtics de Nou Barris: les Cases de l’Aigua de les Trinitats i l’antiga masia de Can Basté (a la fotografia).

D’una banda, a les 9.30h s’inicia l’itinerari per les Cases de l’Aigua de la Trinitat Nova i la Trinitat Vella. De la mà de Ricard Fernández, de l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris es visitaran els dos recintes i també el pont dels tres ulls, que va ser descobert fa uns mesos. Ara per ara els treballs de desenterrament del pont es troben aturats però es pot apreciar com era i quina era la seva missió. La ruta té una durada de tres hores i per tant cal portar calçat apropiat, aigua i protecció solar.  La ruta comença a la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova.

A l’altra punta del districte, Can Basté celebra el vintè d’aniversari de la seva rehabilitació com a centre cívic amb una visita teatralitzada a l’antiga masia. Podreu descobrirs els orígens i l’època d’esplendor de la masia de 12 a 13h a través de la visió de personatges històrics. Cal inscripció prèvia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies