La Titellada compleix 10 anys amb més activitats paral·leles

La Mostra de Titelles de les Roquetes organitza tallers a les escoles del barri

Els nens i nenes de l’escola Antaviana van aprendre ahir al migdia (a la fotografia) que es pot fer un titella ben senzill amb un plat i uns trossos de llana. És una de les activitats que s’inscriuen dins la desena edició de La Titellada, la Mostra de Titelles de les Roquetes. Un festival que organitza l’Associació Titellaire de les Roquetes amb l’objectiu de fomentar la convivència i el civisme a través d’aquest art tan popular. Volen apropar la cultura a tothom i per això els espectacles són gratuïts. Divendres s’inaugura el festival amb una cercavila i un espectacle de Sebastià Vergés. Diversos escenearis del barri acolliran algunes de les millors companyies de titelles des de divendres fins a dimarts. La Mostra es clourà aleshores amb l’actuació del Centre de Titelles de Lleida, el qual és l’homenatjat d’enguany. Paral·lelament també hi ha diverses exposicions que es poden visitar al centre Ton i Guida i la Biblioteca Les Roquetes. Els comerciants del barri també s’han afegit a la Titellada exposant titelles als seus establiments. Si voleu informació més detallada de la programació de la Titellada, podeu consultar el web oficial www.titellada.cat

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies